Разположение

Дисплеите са разположени стратегически на топ локации, за да може рекламите да достигнат до възможно най-голям брой потребители за възможно най-кратък срок.

Връзка

Когато други форми на комуникация (интернет, телевизия, радио) не достигат до Вашите клиенти, Вие се свързвате с тях в иновативната среда на LEDREKLAMA.bg

Рекламен блок

Атрактивните серии от рекламни клипове по няколко секунди, привличат с разнообразието си вниманието на потребителите в пренаситената маркетинг среда.

Ефективност

С минимум 480 (5 секундни) излъчвания ежедневно, на едно място, анимацията приковава вниманието на зрителите с кратко, ясно и колоритно послание.

Иновация

Технологиите продължават да напредват. Маркетинг индустрията е най-гъвкава и с най-бърза реакция. От всички маркетингови платформи LED рекламната индустрия и интернет рекламата отбелязват най-голям ръст.

Видимост

Панелите са произведени по начин, който позволява кристално ясна видимост на изображенията при всякакви атмосферни условия, 24 часа в денонощието с интезитет от 5000 лумена на кв.м. и ъгъл на видимост – 140 градуса хоризонтално и 120 градуса вертикално.

Цветове

LED дисплеите са изработени по най-съвременни технологии SMD. Всеки квадратен метър се състои от над 25000 диода с революционния размер от 6мм. и обхват над 680 милиона цвята и нюанси, които гарантират невероятно качество, острота и динамика на картината.

Диманично обновяване

Моментално и автоматично обновяване на уеб базирани услуги и информация.

Мониторинг

Доклади по всички параметри (локации, повторения, дължина)