ЗА НАС

Днес, когато маркетингът достига нови висоти с иновативни идеи, средства и качество, LEDREKLAMA.bg представя мрежата си от 3 технологично революционни LED дисплеи.

Предимството

LED билбордите са много по-ефективни от обикновените рекламни пана, заради възможността за интерактивна реклама с най-високо качество.

Обсега

Стратегически разположени, за да може съобщенията да достигнат до възможно най-много потребители за възможно най-кратък срок.

Ефективността

С минимум 480 излъчвания по 5 секунди ежедневно, краткото и колоритно съобщение приковава вниманието на зрителите.

LED технологията направи визуална революция в рекламната индустрия. Според последни проучвания, добре реализираната интерактивна реклама на открито може да бъде по-ефективна дори от телевизионната реклама. Това твърдение се доказва и от факта, че от всички маркетингови платформи, LED рекламната индустрия и интернет рекламата реализират най-голям ръст.
LEDREKLAMA.bg разполага с три LED билборда, разположени на топ позиции в град Варна. Два от тях обхващат пътния трафик на най-натоварените кръстовища („Катедралата“ и „Червен Площад“) а третият е разположен на входа на морската градина в близост до множество кафенета, ресторанти, клубове и хотели.
Предлаганата от нас реклама е под формата на динамични видео реклами или статични изображения.
LEDREKLAMA.bg ще предложи подходящата маркетингова стратегия за Вашия бизнес. Мисията на компанията е да преследва непрекъснатото въвеждане на иновативни рекламни услуги и решения, които да предложи на своите клиенти.

Предвид всички реклами, които виждаме всеки ден, за нас е важно да се открояваме от тълпата.